Solbjerg Aftenskole / HENSYNTAGENDE HOLD - Kamma Schmidt

HENSYNTAGENDE HOLD - Kamma Schmidt

 Kursus nr. 103– Hold 3 - Hensyntagende hold

29. december 2020 melder myndighederne om forlængelse af covid-19 restriktionerne, hvilket betyder at der ikke undervises i aftenskolen før efter den 17. januar 2021. Mulighed for forlængelse, så hold øje med hjemmesiden!

Bemærk, at der tilbydes flere lektioner (21 gange) end vi kunne tilbyde i efteråret 2020 (14 gange), derfor den højere pris.

 
Pris: 42 lektioner (21 gange) kr. 1470,-*

Tid: Mandag kl. 10.00-11.30
D. 4. januar - 14. juni (der tages forbehold for mulige ændringer)
Undervisningsfri i uge 7, 14, 21
Sted: Lokalcenter Solbjerg lokale 1+2
Underviser: Kamma Schmidt, Stott pilates og Yoga og Mediyoga underviser og sundhedskonsulent. Diplom: Krop, kost og sundhed.
Email: junibakken@mail.tele.dk
 
Kurset henvender sig til dig, som har brug for mere hensyntagen undervisning. Et hensyntagende hold, hvor der er fokus på stille og roligt at træne kroppen i balance igen.
Yoga giver smidighed og mulighed for at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed.
Pilates giver dine muskler styrke, og giver dig lange, slanke muskler og øger din kropsbevidsthed. Under træningen får du mulighed for at arbejde alle kroppens muskler igennem.

Medbring: Måtte, tæppe, pude og vand.
 
Max. 7 deltagere!
 
OM HENSYNTAGENDE HOLD
For at gå på et hensyntagende hold, skal man være handicappet i forhold til faget. Dvs. alder i sig selv er ikke begrundelse nok for at gå på holdet. Man kan godt være handicappet i forhold til faget og gå på et almindeligt hold, så vil der blive taget ekstra hensyn til én.

Man skal underskrive en erklæring, der opbevares hos aftenskolen. Der er altså ikke tale om en læges vurdering, kun éns egen.
 
Læs mere her
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk