Solbjerg Aftenskole / HENSYNTAGENDE HOLD - Kamma Schmidt

HENSYNTAGENDE HOLD - Kamma Schmidt

Kursus nr. 203 - Hold 3 - Hensyntagende yoga
 
Pris: 40 lektioner (20 gange) kr. 1000,-*

Tid: Mandag kl. 10.00-11.30, 1. gang d. 3. januar 2022- 13. juni 2022, undervisningfri i uge 7, 15, 16,23.
Sted: Lokalcenter Solbjerg lokale 1+2
Underviser: Kamma Schmidt, Stott pilates og Yoga og Mediyoga underviser og sundhedskonsulent. Diplom: Krop, kost og sundhed.
Email: junibakken@mail.tele.dk
 
Kurset henvender sig til dig, som har brug for mere hensyntagen undervisning. Et hensyntagende hold, hvor der er fokus på stille og roligt at træne kroppen i balance igen.
Yoga giver smidighed og mulighed for at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed.
Pilates giver dine muskler styrke, og giver dig lange, slanke muskler og øger din kropsbevidsthed. Under træningen får du mulighed for at arbejde alle kroppens muskler igennem.

Medbring: Måtte, tæppe, pude og vand.
 
Max. 7 deltagere!
 
OM HENSYNTAGENDE HOLD
For at gå på et hensyntagende hold, skal man være handicappet i forhold til faget. Dvs. alder i sig selv er ikke begrundelse nok for at gå på holdet. Man kan godt være handicappet i forhold til faget og gå på et almindeligt hold, så vil der blive taget ekstra hensyn til én.

Man skal underskrive en erklæring, der opbevares hos aftenskolen. Der er altså ikke tale om en læges vurdering, kun éns egen.
 
Læs mere her
 
Tilmelding til holdet foregår ved indbetaling af den samlede kursuspris på holdet til Grønløkke Aftenskole (se mere her). Når beløbet er indbetalt, er du tilmeldt! Hvis du ikke høre fra Aftenskolen, kan du møde op til kursets startdato som angivet under holdet.

Ved betaling bedes skrives i meddelelsesfeltet: kursusnummer, navn, adresse, telefonnummer og email.

Ved holdstart bedes du have printet, udfyldt og medbringe tilmeldingsblanketten, som afleveres til underviser. Den hentes her.
Selvom du har udfyldt den tidligere på tidligere hold, beder vi dig udfylde den igen pga. Også selvom du går på flere hold, skal du udfylde én pr hold.
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk