Tilmelding / PERSONDATAFORORDNING

PERSONDATAFORORDNING

Ved persondataforordningens indførelse pr. 25.5.2018 er aftenskolen opmærksom på, at personfølsomme oplysninger behandles fortroligt, dvs. at der ikke sendes personfølsomme oplysninger pr. email og at data opbevares aflåst.

Alle kursister bliver den første mødegang bedt om at udfylde en tilmeldingsblanket, der opbevares hos aftenskolen. På tilmeldingsblanketten giver kursisten ved sin underskrift aftenskolen tilladelse til at videregive personfølsomme oplysninger til kommunen for godtgørelse af tilskud til nedsatte deltagerbetalinger m.m.

For handicappede, pensionister, efterlønsmodtagere, arbejdsledige, studerende og deltagere på hensyntagende hold, der afsluttes før kl. 18.00 bliver man derfor bedt om at udfylde fuldt cpr. nr. Alle andre opgiver kun fødselsdato.

Deltagere fra andre kommuner bedes udfylde fuldt cpr.nr.

Deltageren kan til enhver tid bede om oplysning om, hvad aftenskolen har registreret om vedkommende, ligesom man kan bede om at få oplysningerne slettet. Ønsker man ikke at afgive personfølsomme oplysninger (dvs. cpr.nr.) til aftenskolen, deltager man til fuld pris.
 
På grund af persondataforordningen skal alle kursister udfylde denne blanket. Den skal printes, udfyldes og afleveres til underviseren første kursusgang.
 
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk