Mårslet Aftenskole / HENSYNTAGENDE PILATES – mandag

HENSYNTAGENDE PILATES – mandag

Kursus nr.: 170
 
24.10.2021. Orientering til kursister om at holdet er aflyst fra 25/10.21 og resten af sæsonen. TILBAGEBETALING AF ULÆSTE LEKTIONER VED OPGIVELSE AF BANK REG. OG -KONTO NR.
 
HOLD FULDT OPTAGET
 
Pris: 52 lektioner (26 gange) 1300,-
 
Tid: Mandag kl. 15.30-17.00, 1. gang 6. september 2021
Sted: Hovedbygningen på Vilhelmsborg
Underviser: Helene Balling, certificeret pilatesinstruktør
 
Pilates er stabiliserende træning bestående af en serie af stræk og styrkeøvelser, der tager udgangspunkt i muskelkorsettet.
Ved træningen opnås: En stærk krop, en bedre muskelbalance, en flot kropsholdning, og pilates forebygger spændinger i nakke, skuldre og ryg.
Den dybe pilatesvejrtrækning underbygger øvelserne, og medvirker til øget velvære i kroppen. De fleste øvelser udføres på en måtte, på gulvet eller stående. Til nogle af lektionerne anvender vi redskaber som redondobold, foamruller, elastikker og pilatesringe.

Medbring måtte, håndklæde og vand.

 
Tilmelding til holdet foregår ved indbetaling af den samlede kursuspris på holdet til Grønløkke Aftenskole (se mere her). Når beløbet er indbetalt, er du tilmeldt! Hvis du ikke høre fra Aftenskolen, kan du møde op til kursets startdato som angivet under holdet.

Ved betaling bedes skrives i meddelelsesfeltet: kursusnummer, navn, adresse, telefonnummer og email.

Ved holdstart bedes du have printet, udfyldt og medbringe tilmeldingsblanketten, som afleveres til underviser. Den hentes her.
Selvom du har udfyldt den tidligere på tidligere hold, beder vi dig udfylde den igen pga. Også selvom du går på flere hold, skal du udfylde én pr hold.
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk