Grønløkke Aftenskole / Træn dine fødder stærke

Træn dine fødder stærke

Træn dine fødder stærke og få et godt fundament for kroppen

Kursus nr. 125 - AFLYST (udbydes igen senere)

Pris: 6 Lektioner (6 gange) kr. 240,-/210,-

Tid: Mandag den 15.35 -16-20. 1. gang den 30. august 2021
Sted: Lokalcenter Tranbjerg, Pyramidesalen
Underviser: Lotte Persen

Har du ofte ondt i dine fødder?
Er din forfod nedsunken, har du knyster eller hammertæer. Bruger du mange penge på indlæg og såler. Får du ondt i dine fødder når du går langt.

På dette kursus sætter vi fokus på træning af fodens mange muskler. Fødderne bliver ofte glemt, når vi taler om træning..

Fødderne er kroppens nederste byggesten, som skal danne grundlagt for kroppens fundament og balance. Problemer med bevægeapparatet kan afhjælpes og forbedres ved at træne føddernes funktion.

Vi vil træne fodens muskler med små og enkelte øvelse, som du kan lave i dagens løb. Træningen vil foregå med og uden redskaber og vi vil styrke og afspænde fødderne.

Tag gerne behageligt tøj på og husk at vi vil have bare fødder under meget af træningen.

Max. 8 deltagere på holdet.

Tilmelding til holdet foregår ved indbetaling af den samlede kursuspris på holdet til Grønløkke Aftenskole (se mere her). Når beløbet er indbetalt, er du tilmeldt! Hvis du ikke høre fra Aftenskolen, kan du møde op til kursets startdato som angivet under holdet.

Ved betaling bedes skrives i meddelelsesfeltet: kursusnummer, navn, adresse, telefonnummer og email.

Ved holdstart bedes du have printet, udfyldt og medbringe tilmeldingsblanketten, som afleveres til underviser. Den hentes her.
Selvom du har udfyldt den tidligere på tidligere hold, beder vi dig udfylde den igen pga. Også selvom du går på flere hold, skal du udfylde én pr hold.
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk