Grønløkke Aftenskole / YIN YOGA

YIN YOGA

Kursus nr. 128
 
Pris: 56 lektioner (28 gange) kr. 1450,-

Tid: Mandag kl. 17.15-18.45, starttidspunkt den 6. september 2021
Sted: Lokalcenter Tranbjerg, træningslokalet under hus 1
Underviser: Dorte Bjerre, certificeret yogalærer: Hatha Yoga, Yin Yoga og Hormon Yoga. Email: dorteyoga@gmail.com
 
Yin Yoga er rettet mod at strække og styrke bindevævet i led, omkring muskler, organer og knogler. Med Yin Yoga kan vi påvirke dybt ind i kroppen på en måde, som ikke sker i mere aktiv yoga eller anden fysisk træning.

I Yin Yoga arbejder vi med dybe stræk, der holdes i ca. 3-6 minutter. Du støttes af klodser, tæpper mm. i stillingerne, så du kan slippe spændinger, finde hvile og masser af ro undervejs.

Yin Yoga er et rigtigt godt supplement til løb og anden træning og ikke mindst en super modvægt til en travl hverdag. Yin Yoga er også egnet til personer med f.eks. sportsskader.
 
Holdet er for begyndere og øvede.

Medbring en yogamåtte, 1-2 tæpper og en stor fast pude/sovepose i hylster/yogapølle.
 
Tilmelding til holdet foregår ved indbetaling af den samlede kursuspris på holdet til Grønløkke Aftenskole (se mere her). Når beløbet er indbetalt, er du tilmeldt! Hvis du ikke høre fra Aftenskolen, kan du møde op til kursets startdato som angivet under holdet.

Ved betaling bedes skrives i meddelelsesfeltet: kursusnummer, navn, adresse, telefonnummer og email.

Ved holdstart bedes du have printet, udfyldt og medbringe tilmeldingsblanketten, som afleveres til underviser. Den hentes her.
Selvom du har udfyldt den tidligere på tidligere hold, beder vi dig udfylde den igen pga. Også selvom du går på flere hold, skal du udfylde én pr hold.
Grønløkke Aftenskole - Tranbjerg J | Langballevej 168, 8320 Mårslet - Danmark | Tlf.: 21 70 31 69 | bauning@webspeed.dk